View Single Post
Vechi 10.08.2011, 19:01:44
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Papa nu spunea de la el ci din alte profetii tainuite in bibliotecile Vaticanului.
iar profetiile respective se refera la viitor si nu la prezent, Ele seamana f. mult cu profetia lui Sundar Singh.
Referitor la citatul biblic trebuie vazut exact in ce context este. Nu cred ca se refera la Romania ca tara. Atit hulitul Edgar Cayce cit si Arsenie Boca recomanda romanilor din afara tarii sa se intoarca in tara. Mi-ar place sa discutam mai multe pe marginea acestor subiecte.
Insa se pare a ne-am indepartat de topic.
Mireasa poate fi nunmita si o tara daca o intrupare divina o alege ca sa locuiasca in ea insa pina atunci "mireasa" este viitoarea religie unica care ii va fi lasata mostenire spre calauzire Fiului Omului atunci cind venind va pasi pina in fata Celui Vechi de Zile (Daniel).
Ea se mai numeste poporul sfintilor lui Dumnezeu despre care Domnul in profetiile VT arata ca un popor nu se naste peste noapte .
Tot in Isaia se mai spune ca sfintii lui Dumnezeu vor purta alt nume si ca vor blestema de moarte pe dusmanii lui Dumnezeu. Iar versetul imediat anterior cuprinde parabola despre femeia care a nascut in conditiile in care nimeni nu stia ca era insarcinata -parabola care in context nu poate avea legatura decit cu sfintii lui Dumnezeu.
Reply With Quote