Citat:
În prealabil postat de urzicuta
e o binecuvantare sa ai copii,nu torni pentru ca nu esti o galeata...dar fiecare cu parerea lui ,nu torni copii in scopul mantuirii neaparat ci pentru a fi placut lui Dumnezeu iar o nastere a unui copil dincolo de durerile normale care o insotesc este ca o dovada de pocainta in fata lui Dumnezeu,e mai pretioasa decat orice lacrima e o izbavire de pacate,iar pacatele nostre fiind asa multe 4-5 nasteri nu vad pe cine ar speria totusi,in conditiile in care aproape toate dintre noi ne casatorim pe la 26-30 ani(ca asa e moda acestui veac) si exista o apropiere intre noi si partenerii nostri care se presupune ca respecta posturile din saptamana si din an,o infranare.... ca nu suntem iepuroaice : nu cred ca mai mult de 4 copii eu personal voi face pana sa se instaleze menopauza,nu exgerati,iesiti ca sarpele in drum degeaba.
|
Pentru cei ce fac copii pentru ca si-i doresc si au cu ce ii creste, tot respectul, felicitarile mele. Dar sunt si altfel de femei(cu peste 10 copii); ii vezi pe la gura de metrou cu punga de aurolac in mana. Nu exista varsta potrivita pentru maritis. Decat sa te mariti la 18 ani cu cineva nepotrivit mai bine astepti sa mai crsti un picut ca sa vezi ce vrei de la viata. Altfel te pot manca regretele toata viata. Si adolescenta isi are farmecul ei, nu trebuie irosita.