View Single Post
Vechi 10.08.2011, 21:16:45
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Doamna Fallen, n-am citit toate comentariile, doar primul post, insa vreau sa va intreb: cine gateste in familie la dumneavoastra? Daca el/ea nu tine cont sa va separe o parte din meniu, atunci poate ar fi bine sa va faceti dumneavoastra mancarea si sa luati masa impreuna, asa e frumos, nu sa fiti nevoita sa refuzati sa va alaturati lor la masa din cauza meniului servit. Daca am inteles gresit, imi cer scuze.

Din moment ce v-au cerut sa nu mai mergeti la Biserica, inseamna ca atitudinea dumneavoastra s-a schimbat , iar ei au perceput aceasta schimbare, de aceea isi fac griji in privinta dumneavoastra, sa nu cadeti in patima habotniciei. V-au spus "afurisita", deci schimbarea dumneavoastra e negativa in ochii lor, trebuie sa vedeti ce s-a schimbat in relatia cu ei, de au pararea asta si cum puteti remedia. Cat de des mergeti la Biserica?

Din confesiunile unui barbat:
In fine, sotia mea e non stop la Biserica, am facut dragoste ultima data in 1914 toamna, ba e post , ba e miercuri, ba o doare capu. De cativa ani a inceput sa-si puna batice pe cap si poarta doar fuste lungi si bluze lalai, o confunzi usor cu o maicuta. Nu am cu cine sa ma cert, e lipsita de viata si mereu imi intoarce spatele cand vreau sa zic ceva. M-a tarat la toate manastirile saptamana de saptamana plus ca ne spovedim , eu respectiv fortat , practic din 5 in 5 minute. E o femeie buna nu zic, dar sincer eu nu mai fac parte de mult din lumea ei , cred ca divortul o sa vina ca o eliberare pt amandoi, dar astept sa termine baiatul, nu vreau sa-l influentez.
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iub...-divortez.html
Ce trist! De parca Dumnezeu o sa o intrebe prin cate manastiri a fost sau cat de lungi i-au fost fustele si nu ce s-a ales de juramantul ei din cadrul Tainei de Cununiei... prea adesea schimbam si confundam mijloacele de mantuire cu scopurile.