View Single Post
Vechi 10.08.2011, 22:00:42
Marilena B
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Referitor la "Spiritul Duhului Sfint" pe de-o parte mi se pare a fi un pleonasm din moment ce spirit si duh sint sinonime. Daca se urmarea aspectul constiintei se putea spune Constiinta.
Din punctul meu de vedere cuvintul Spirit l-as atribui mai degraba Tatalui caci Spiritul si Duhul sfint care sfinteste pe oricine Voieste se completeaza unul pe celalalt asa cum spritul ......
Citeste Crestini si evrei - eseu de Vasile Mesaros Anghel in formatul original ca este altul unde nu mai apare asa scris <Spiritul Duhului Sfant>
Si ai sa vezi contextul...
pe mine m-a frapat sincer ...daca le separi si faci o anologie spirit ....separat Duhul sfant ...sau este spiritul efectiv al Duhului Sfant...nu mai inteleg este un joc de cuvinte ciudat si ce a vrut sa spuna nu am inteles...sau ce denota...???
Imi place sa citesc din cultura tuturor popoarelor si mai ales orice are legatura cu Dumnezeu...asta poate sa te fereasca... cred eu atunci cand va trebui sa luptam ca sa sustinem adevarul ....asa ca voi continua sa citesc si sa apreciez cand cineva va spune sau face ceva frumos si in spiritul divin relevat in credinta ortodoxa.