View Single Post
Vechi 10.08.2011, 22:22:54
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Un monah cu darul inainte-vederii se exprima in felul sau, uneori incifrat. Eu am citit mult despre parintele Paisie Aghioritul si nu pot sa ma indoiesc de ceea ce a scris. Incerc sa inteleg ce a vrut sa spuna si nu rastalmacesc nimic. Fiecare face cum considera, asumandu-si riscurile.

Eu m-am obisnuit sa fiu ridiculizata. Exista multi care gandesc ca mine chiar daca nu scriu pe forumuri.

Nici noi, cei care scriem pe forum, nu avem aceleasi opinii si nici aceleasi interese. Unii vor sa se mantuiasca, altii s-o duca bine aici pe pamant si sa fie in rand cu lumea.

Cine sminteste pe altcineva raspunde in fata lui Dumnezeu.
draga mea, nu te ridiculizeaza nimeni! Insa nu sunt de acord cu anumite idei pe care tu le impartasesti, atata tot! Tu ai citit Biblia? Ai citit Apocalipsa? Spune undeva acolo ca va exista un semn premergator al fiarei? Ca exista posibilitatea ca statul sa monitorizeze fiecare cetatean in parte printr-un microcip implntat asta nu o pot nega. Exista aceasta posibilitate. Ca omul poate renunta la libertatea cu care Dumnezeu l-a inzestrat prin aceasta posibila monitorizare iarasi nu o pot nega.Daca se va intampla aceasta monitorizare, DA, omul renunta la libertate. Dar afirmatia ca un micriocip sau un pasaport e semnul fiarei e o aberatie atat timp cat fiara nu a aparut inca.Nici afirmatia a sunt semne premergatoare nu e biblica.Biblia nu sustine asa ceva.Daca eu ma insel, te rog sa-mi arati versetele care sustin afirmatiile tale.Ca pasaportul are cip sau nu, pe mine putin ma intereseaza.Eu unul nu am pasaport.Ma ajuta cumva la mantuire pasaportul?Dar nici sa creem panica nu e bine, ca vezi doamne pasaportul cu cip=666! Au explicat acei preoti care sustin asa ceva cum au descoperit ei asta si cum au ajuns ei la aceasta concluzie ca cipul este semnul fiarei?Din cate stiu eu cipul este inventat de ceva vreme si ei abia acum si-au dat seama? S-au poate ca cipul pe pasaport se tranforma in 666.Eu unul nu inteleg! Doamne ajuta!
Reply With Quote