Subiect: Anticrist
View Single Post
Vechi 11.08.2011, 02:37:47
Man Teo Man Teo is offline
Banned

Data înregistrării: 15.07.2011
Locație: Dincolo
Religia: Alta confesiune
Implicit Numele acesta nu merita titlu

Am postit odata cate zile am pututca sa-l vad si pe cel rau, si am vazut ca mielul negru a fost deja nascut nu din tata ceresc si mama pamanteana, ci din duh rau de om si mama neagra.
Scrie clar in cartea adevarului ca numarul666 va fi, nu altul ci acela, si nu ve-ti putea cumpara si nu veti putea vinde fara el, il vedeti pe toate ambalajele si nu credeti, ca nu sunteti intelepti.
Nici eu nu am intelepciune, caci nu stiu cum, sa scriu:

Cum sa va spun sa credeti ca mielul negru este deja?

Dumnezeu a facut lumea in sase zile.
In prima zi a fost creat cerul si pamantul.

Dedesuptul luminii cerului mai sunt sase zile de creatii, apoi Dumnezeu s-a odihnit.
Deasupra intunerecului pamantului de asemenea si Dumnezeu se odihneste.
Sunt doi de sase, unul al pamantului si altul al cerului.

Al treilea sase vine chiar in a sasea zi, cand e creat omul, mai exact in a sasea zi dupa ziua de odihna 7, ca se merge in jos cu pacatul, nu in sus.

Caci omul care a fost facut dupa asemanare doar, vrea acum sa fie Dumnezei.
Cu partea femeiasca a lui va reusi caci femeia creaza la randul ei viata, dar fara ea partea barbateasca( de ce apelativele in stiinta sunt la masculin) tinde sa creeze din nimic, ca sa fie om de stiinta ca sa nu fie copil de Dumnezeu.

Cata liniste si intunerec face creatia omului.
A reusit sa-si faca omul lumea si casa lui?

Vechiul Testament este reflexia celui Nou, pe oglinda de aur a Fiului. Sa nu dam importanta norului ce se vede in apele marii? Daca nu vedem lumina norului de pe cer, cum putem vedea lumina lui in apele marii.

In V.T. al Dumnezeului ce a creat omul?

Dar in N.T. al Fiului?

Dar in cea din urma carte, ce se scrie sub mana stiintelor?

Si-a desenat cerul si pamantul?
Si-a adus ape in casa?
Si-a adus foc in case? Acum ii zice chiar lumina.

Mai ramane de creeat viata si vai cand lumina Dumnezeului va fi trezita (biruit) de intunerec si se va preface in foc

Revin:

Credeti ca oaia intunecat este deja?

Cum a fost facuta ea asa va fi facut si cel rau!

(Elohim) da-ne noua oamenilor lumina in Duh sa vedem cuvantul Fiului tau asa cum este,
Arata indurare si scurteaza zilele acelea in care vei scutura creatiile noastre,
Indurare mainilor mele care vor arde ca scriu in cartea scrisa pe dinauntru,
Lor, cititorilor,sa le dai pacea in suflet ca sa-si indrepte cautarile in cartea ta,
Asa sa fie

Last edited by Man Teo; 11.08.2011 at 10:11:04. Motiv: Foame ma nauceste, lumina ma hraneste. Cel mai mare pacat al lumii e creatia ei insasi
Reply With Quote