View Single Post
Vechi 13.08.2007, 00:04:28
ilma ilma is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2007
Implicit

Cred ca tinerii pot constietiza folosul rugaciunii si al Bisericii in general prin conversatii cu persoane imbogatite duhovniceste.Eu,spre exemplu, imi pierd interesul daca nu frecventez Biserica sau daca nu stau de vorba cu preoti,calugari,maicute,etc.La camin,nu ma pot ruga tot timpul din cauza galagiei sau a persoanelor din jur.Si astfel ajung sa nu citesc rugaciuni o perioada de timp,ceea ce ma indeparteaza foarte mult.
Ii multumesc Domnului ca,nu demult, mi-a adus in cale o maicuta cu care mai stau de vorba in timpul liber.As putea conversa cu ea ore intregi,iar dupa ce imi iau ramas-bun,sunt mult mai linistita.Stiu ca prieteniile cu astfel de oameni sadesc in noi credinta si dragoste.Simt acest lucru.Iar de cate ori ma indepartez de Biserica,o simpla discutie reaprinde in mine credinta.Anturajul schimba tinerii foarte mult.Suntem la o varsta cand ne cautam un drum in viata.De aceea cred ca ne ajuta foarte mult sa ne cautam prieteni cu credinta in Dumnezeu,mai ales daca nu reusim sa ajungem zilnic la Parintele duhovnic.Doamne ajuta!
Reply With Quote