11.08.2011, 23:06:41
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Parintele Profirie
Citat:
În prealabil postat de Ana-Maria N
Domnul imi este viata in moarte, putere in neputinta, lumina in intuneric, bucurie in tristete, curaj in lasitate, liniste in tulburare, ma asculta cand ma rog, ma slaveste cand sunt ponegrit, ma izbaveste cu cinste cand sunt defaimat. Ma ajuta si ma mantuieste cu puterea Sa, in chip minunat, ma scoate din necazuri, din stramtorari, din patimi trecatoare. Cand inalt catre El strigare de izbavire, dusmanii nevazuti ma parasesc degraba, dupa ce mi-au intinat cele din launtrul meu si simt atunci lucrand asupra mea dreapta Dumnezeului si Mantuitorului meu. Marire si multumire Pastorului si Luminatorului sufletului meu!
|
Referitor la titlul ( tema ) acestui thread , iata un scurt citat al Parintelui Profirie :
Hristos este PRIETENUL nostru , FRATELE nostru . El este tot binele si toata frumusetea . El este Totul . In Hristos nu este nici tristete , nici melancolie , nici introvertitie , atunci cand omul este coplesit de gandurile si imprejurarile care l-au apasat si l-au ranit .
Hristos este Bucurie , Viata , Lumina , Lumina adevarata . . . "