Citat:
În prealabil postat de Marilena B
As vrea sa pot sa mai fiu cum am fost si mai ales sa pot sa mai merg la manastiri..dar trec printr-o perioada in care sincer incerc doar sa ma regasesc pe mine, ca Dumnezeu este sigur in inima mea, dar imi lipseste ravna si faptele ce te apropie de Dumnezeu.
Dumnezeu sa va tina aproape de El si sa va calauzeasca si mai ales sa primiti in marea Lui milostivire protectia divina.
|
Cum adica incerc sa ma regasesc pe mine? Abandoneaza cautarea asta si incearca sa il regasesti pe Dumnezeu. Asta trebuie sa faci. Atunci cand ai sa il regasesti pe Dumnezeu atunci vei deveni si tu ceea ce trebuie sa fii "dupa chipul si asemanarea Noastra".
Ravna si faptele zici ca lipsesc. Cum asa? ce te opreste sa te rogi? ce te opreste sa stai de vorba cu Dumnezeu? ce te opreste sa postesti? ce te opreste sa fii bun si milostiv? ce te opreste sa mergi la Biserica? ce te opreste sa mergi la duhovnic?
astea sunt faptele iar ravna tine de vointa. sa inteleg ca nu ai vointa?
atunci citeste in fiecare zi din Vietile sfintilor, din Sfintii parinti, din Scriptura si va veni si ravna si evlavia. Dar trebuie sa pui un inceput bun trairii crestine.
Doamne ajuta!