View Single Post
Vechi 12.08.2011, 09:25:42
ralukdas ralukdas is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de morgoth78 Vezi mesajul
De cativa ani buni am intrat intr-o depresie pe care nu am bagato in seama,cu timpul ea s-a accentuat,am ajuns sa ma urasc,sa nu dau 3 parale pe mine!Nu stiu cati dintre voi care cititi stiti sau ati trecut prin chinul asta,parca ar fii un blestem,Doamne iarta-ma! insa nu mai suport,disperarea e un cuvant de alintare,nu pot sa va pot spune in cuvinte ce as simtii,colac peste pupuza cu durerea sufleteasca vin si atacurile de panica,o frica nejustificata. o lupta interioara,trup suflet si factori externi! din cauza acestei depresii mi-am pierdut serviciul,si eram chiar unul dintre cei mai buni pe meseria mea! Rugaminte pentru cei ce pot sa imi ofere un sfat,o indrumare catre cineva,rog din suflet si cer ajutor din tot sufletul meu,ajutati-ma,mi se sfasie sufletul si-n acelasi timp mor incetul cu incetul si nu gasesc un loc de refugiu,de alinare! am ajuns la capatul puterilor,nu mai pot traii mult in aceasta suferinta! rog,ajutati-ma va rog!
În primul rând crezi cu toată ființa ta în puterea lui Dumnezeu și a Sfintei Fecioare Maria. De o perioadă de timp trec și eu prin niște gretăți și am avut momente când am căzut în deznădejde, însă în acele momente începeam să mă rog mai mult la Măicuța Domnului și de fiecare dată simțeam o liniște desăvârșită în suflet. Nici acum nu am scăpat de probleme însă văd altfel lucrurile, am învățat să trăiesc de azi pe mâine și sunt fericită. Sunt sigură că Bunul Dumnezeu mă va ajuta să ies cumva din necazuri însă tebuie ,,rabdare, rabdare, rabdare..."cum spunea Părintele Cleopa.Întotdeauna Dumnezeu te ajută dacă ceri ajutorul cu toată credința și nădejdea, mai devreme sau mai târziu.
Postește și roagă-te cu toată ființa ta și vei găsi răspuns cu siguranță. Mergi la un duhovnig bun pt. că un bun duhovnic nici nu se compară cu un medic.Doamne ajută și sper că ne vei da vești bune aici pe forum!
Reply With Quote