Citat:
În prealabil postat de the_Listener
ai dovezi la ce spui ? da pe fata tot ... daca tot ai impresia ca ce spui e adevarat ARATA-NE ....  si atentie ca persoanele care intind capcane NU ANUNTA INAINTE sa te feresti .... nu confunda amice
masele ? hai pe bune ... APOSTOLII AU DUS-O MASELOR PRIN PREOTI SI CREDINCIOSI .... ADICA BISERICA ORTODOXA .... nu esti de acord cu asta ?  ... si IISUS a mai spus ´´ ca nu toti ce imi zic Doamne Doamne , vor intra in imparatia cerurilor ´´ .... se contrazice iisus sau nu intelegi tu versetele spuse de tine ? eu merg pe a doua varianta ... tu ?  ... asadar daca banuiala mea e corecta si la mine te referi , uite ai dreptul sa raspunzi la provocarea INTREBARII MELE .... daca tu nu reusesti mergi la duhovnic sau preotul tau si adu raspunsul ....sau poti sa ii aduci pe ei sa raspunda ....
multa iubire
|
Sa merg la duhovnic pentru elucubratiile tale? Sa-i povestesc despre unul pe forum care cand scrie despre biserica sau Iisus Hristos se tavaleste pe jos de ras?? Parafrazand, nu esti demn nici sa-i dezlegi sandalele duhovnicului meu! (In paranteza fie spus, nu pari cu toate acasa)
In alta ordine de idei, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa te mangaie cu harul Sau! Iarta-ne Doamne!