Citat:
În prealabil postat de morgoth78
De cativa ani buni am intrat intr-o depresie pe care nu am bagato in seama,cu timpul ea s-a accentuat,am ajuns sa ma urasc,sa nu dau 3 parale pe mine!
|
Am o veste bună. Dacă nu dați nici 3 parale pe dv, în schimb Dumnezeu, care este atât de mare, de bun cunoscător și de puternic, vă apreciază la mult mai mult: sunteți foarte, foarte important pentru Dumnezeu. Ca dovadă că așa stau lucrurile, este faptul că El L-a trimis pe chiar Fiul Său să se jertfească pentru dv. El a depus și depune un efort uriaș, de care numai El este capabil, ca să vă aibă alături timp de o veșnicie întreagă. El, fericirea Lui sublimă, nu vrea să o țină pentru El, ci vrea să o împartă cu dv, ca să vă bucurați împreună.
Citat:
Nu stiu cati dintre voi care cititi stiti sau ati trecut prin chinul asta,parca ar fii un blestem,Doamne iarta-ma! insa nu mai suport,disperarea e un cuvant de alintare,nu pot sa va pot spune in cuvinte ce as simtii,colac peste pupuza cu durerea sufleteasca vin si atacurile de panica,o frica nejustificata. o lupta interioara,trup suflet si factori externi!
|
Ascultați ce spune un mare rege, la ceasul la care era împresurat de dușmani ce păreau să-l covârșească din toate părțile, încât lumea întreagă, ba chiar și propriul său fiu, erau împotriva lui:
"Domnul este luminarea mea și salvatorul meu: de cine mă voi teme ?"
Citat:
Rugaminte pentru cei ce pot sa imi ofere un sfat,o indrumare catre cineva,rog din suflet si cer ajutor din tot sufletul meu,ajutati-ma,mi se sfasie sufletul si-n acelasi timp mor incetul cu incetul si nu gasesc un loc de refugiu,de alinare! am ajuns la capatul puterilor,nu mai pot traii mult in aceasta suferinta! rog,ajutati-ma va rog!
|
Omul trăiește în plan trupesc, psihic și spiritual. "Spiritual" înseamnă acel pol al sufletului care privește spre Dumnezeu. Cercetați dacă starea dv are cauze trupești, psihice sau spirituale.