View Single Post
Vechi 12.08.2011, 16:30:09
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
nu amice DIN FAPTUL CA OMUL INCALCA ce a spus Dumnezeu SI din IUBIREA LUI MARE , omul POATE sa manince DAR NU II E DE FOLOS .....asadar sa nu mai aud replici de genul '' eu maninc carne pentru ca iisus a mincat peste '' ... si acum ia sa vedem VERSETE UNDE IISUS A MINCAT CARNE , lapte , brinza , oua ? ca nu ai raspuns .... hai ca daca tot il aduce in discutie , sa mergem pina la capat

pestele oferit DE IISUS PRIN MINUNE cA si HRANA , nu are nimic de a face cu pestele de care vorbiti voi ... CA DE AIA E MINUNE .... acum intelegi ?
multa iubire

sa inteleg ca si E/URILE , SI ANIMaLELE CU HORMONI DE CRESTERE IN ELE , etc etc etc de la Dumnezeu vin? FA DIFERENTA intre ce DA DUMNEZEU si ce STRICA OMUL si maninca ..... poti ?
sau tu il jignesti pe Dumnezeu , IAR EU NU IMI PERMIT ASTA ..... asadar nu profanati ce face Dumnezeu , ca e fffffffffffff grav ......
multa iubire

litera mare de la IISUS nu are legatura cu a il respecta .... respectul pleaca din cu totul alta parte ...
multa iubire

Ți-aș răspunde mai pe larg, dar nu am timp.

Îți las ca subiect de meditație un verset din Evanghelii, dacă tot subliniezi ce a zis și a făcut numai Iisus:

Ioan 14, 26
Dar Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe Care-L va trimite Tatăl, în numele Meu, Acela vă va învăța toate și vă va aduce aminte despre toate cele ce v-am spus Eu.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote