View Single Post
Vechi 12.08.2011, 18:05:53
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Catre tine , Preacurat-o , Maica lui Dumnezeu , eu , ticalosul , cad si ma rog . Stii , Imparateasa , ca eu neancetat pacatuiesc si-L manii pe Dumnezeul meu . Si de multe ori caindu-ma , devin mincinos in fata lui Dumnezeu si ma caiesc si ma cutremur ca sa nu ma trasneasca Dumnezeu , si apoi , iarasi savarsesc pacatul .
Cunoscand toate acestea , Stapana mea , Doamna Nascatoare de Dumnezeu , te rog sa ma miluiesti , sa ma intaresti si sa-mi dai putere sa fac binele . Caci stii , Stapana , Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu , ca mi-am urat intotdeauna faptele si ca iubesc din tot sufletul meu Legea Dumnezeului meu ! Dar nu stiu , Doamna Preacurata , cum se face ca iubesc ceea ce urasc , iar cele bune le calc in picioare . Nu ingadui , Preacurata sa fac voia mea , ca nu este buna . Ci sa fac voia Fiului tau si Dumnezeului meu , ca sa ma mantuiasca si sa ma intelepteasca si sa-mi dea harul Sfantului Duh , ca de azi inainte sa incetez savarsirea faptelor mele celor rele si sa-mi traiesc zilele ce mi-au ramas , in poruncile Fiului tau , Caruia I se cuvine toata slava cinstea si stapanirea , cu Tatal cel fara de inceput si cu Preasfantul si Bunul si de viata facatorul lui Duh , acum si pururea si in vecii vecilor .
Amin !+