View Single Post
Vechi 12.08.2011, 18:52:12
Kronos's Avatar
Kronos Kronos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.06.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit Vezi mesajul
Nu va imbatati cu apa rece. Fara botez in primii 5000 de ani raiul a fost gol zice Sf Ioan Gura de aur. Ioan 3:3. Răspuns-a Iisus și i-a zis: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva de sus, nu va putea să vadă împărăția lui Dumnezeu. Marcu 16:16. Cel ce va crede și se va boteza se va mântui; iar cel ce nu va crede se va osândi. Ioan 3:5. Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu. IMPARATAIA LUI DUMNEZEU eu cred ca e RAIUL. Nasterea din apa si Duh cred ca e botezul.
După cum spuneam, un Dumnezeu nedrept din moment ce acordă Fericirea numai celor care au fost botezați, când știa foarte bine că nu toți vor putea fi botezați. Deci fie botezul e condiția cu totul necesară mântuirii, caz în care Domnul e nedrept și nu mai e Dumnezeu, fie există și alte legi după care se va face Judecata (?), caz în care botezul e inutil. Eu cred că Dumnezeu nu se încurcă cu chichițe „administrative”. Mă bucur c-am lămurit-o și cu importanța botezului.
Reply With Quote