Citat:
Īn prealabil postat de coralina
Lasa ouale, laptele si branza, eu te-am intrebat de sireturi, pasta de dinti si sampon.
Cum poti crede ca oamenii vor imita pana la detaliu doar ceea ce a facut Iisus Hristos in existenta Sa pamanteana? Atunci hai sa dam foc masinilor, trenurilor, tuturor agregatelor care nu existau pe vremea lui Iisus si sa-ncepem sa ne deplasam pe magari si sa muncim pamantul cu plugul. Sa zdrobim calculatoarele ca nu ne-ajuta la mantuire. Si tot asa.
Ai idee cat de lunga e lista lucrurilor pe care le facem zilnic dar care, dpdv strict biblic, nu ne sunt de folos? Daca am scrie-o pe un sul de hartie am inconjura pamantul cu ea!
Stilul tau argumentativ + formula de final imi amintesc de Mircea Radu si a sa emisiune "Din Dragoste": Iubiti-va mult!
|
tu ai fost atenta la TITLUL TOPICULUI ce spune ? asadar argumentele tale sunt INEXISTENTE .... pot sa raspund la ele dar nu are rost ..... cind o sa avem subiecte unde se discuta ce intrebi tu . o sa imi spun parerea .... pina atunci te las pe tine sa vezi ce spui tu daca are sens sau nu in contextul crestinismului ADEVARAT ORTODOX....

multa iubire
ps ce confesiune ai ca sa vad de unde sa te apuc

multa iubire
mi s/a mai spus .... am luat si premiu pe comparatia asta ...

multa iubire