View Single Post
Vechi 13.08.2011, 00:20:11
Sara I's Avatar
Sara I Sara I is offline
Member

Data înregistrării: 17.07.2011
Implicit

Tara noastra...este in starea in care e...si din cauza noastra...a celor care suntem crestini...si ne chemam cu numele Domnului..pentru ca multi dintre noi suntem...egocentrici..si cautam fata lui Dumnezeu doar pentru noi insine si problemele noastre...
Dam acatiste sa ne maritam, sa ne insuram, sa intram la facultate, sa luam viza cutare, sa luam cutare examen, si restanta..sa gasim un job, sa promovam in job...sa moara capra vecinului(lol)...copii si nepotii nostrii sa reuseasca...cutare...sa sa faca etc, etc..si uitam ca daca Romania nu se intoarce inspre Hristos..nu vom avea unde...sa activam...cu joburile, cu mariajele...cu copiii nostrii..cu examenele si masteratele noastre...cu vilele si masinile si aragazele luate in rate...

Rugaciunea pentru pocainta Romaniei nu priveste doar preotii si monahii nostri, ci pe fiecare dintre noi care, cu voia lui Dumnezeu, ne-am nascut aici..si avem fiecare un cuvant de spus..fie si in(sau mai ales in)..rugaciune..

Si Dumnezeu...care nu Se schimba...ne spune ca..

;De se va smeri poporul Meu,care se numeste cu numele Meu,(eu aici inteleg crestinii) si se vor ruga si vor cauta fata Mea, si se vor intoarce de la caile lor cele rele, atunci ii voi auzi din cer, le voi ierta pacatele lor si le voi tamadui tara.;(2 Paralipomena 7:14)

Ma iertati...si Doamne-ajuta !

Last edited by Sara I; 13.08.2011 at 21:27:35.
Reply With Quote