View Single Post
Vechi 13.08.2011, 02:30:52
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

1. Ideea e ca nu mai vreau sa demonstrez ce se intampla la judecata finala, care e planul pentru copiii nenascuti nebotezati. Poate mai incolo ca sa nu mai intorc cutitul in rana. Cine vrea sa citeasca Viata Sfantului Vasile cel Nou cu cele 24 de vami. Nu zic ca ce e acolo asa se va petrece.

2.Cum am vazut in cazul lui Iona prin pocainta planul lui Dumnezeu se poate schimba. Ce s-a intamplat. Iona a fost trimis de Dumnezeu sa le spuna Ninivenilor ca Dumnezeu le va distruge cetatea. Cand aud de Iona iesind din peste, ii apuca tremuratul si cand aud ce zice se imbraca toti in sac, isi pun cenusa pe cap si fac atat cat stiau si ei pocainta . spovedirea nu era atunci. Si atunci Dumnezeu le spune ca nu le va mai darama cetatea.

Dar acuma cine se supara? Iona se supara ca de ce a fost pus sa spuna ca cetatea se va darama si cetatea nu se mai darama. Si Dumnezeu se duce la iona si ii zice, de ce esti suparat, nu vezi cum s-au intors la mine. I-am iertat. da am zis ca ii distrug dar faptul ca s-au intors la dreptate nu i-am mai pedepsit.

Deci planurile se pot schimba.

Cine a facut avort a facut si cu asta basta. Nu se mai poate da timpul inapoi. Bine ca e crestin ortodoxa si ca isi poate salva sufletul cu spovedirea. Roaga-te si pentru copiii avortati daca se poate face ceva sa fie botezati si cuminecati de IIsus sau daca sunt alte solutii pentru ei, sa ii salveze Dumnezeu.

Zi asa:

Bunule Dumnezeu, daca sunt solutii ca sa fie salvati copiii nebotezati din iad din familia mea fa ce tine de mine pentru salvarea mea, salvarea lor si a toata familia. Fa ca si celelalte familii sa-si salveze membrii din iad incluzand pe copiii nenascuti.

Spovedire+rugaciune+post+fapte bune intre care sa invete si pe alte femei sa nu mai faca avort. Americancele s-au dus cu pancarte in fata clinicilor de avort si au desfiintat multe ca nu mai mergea nici o femeie care era trezita la realitate. Cred ca sunt state in care nu mai exista clinici.

Pentru copil: sa te rogi la Iisus sa-l boteze si sa-limpartaseasca ca sa ajunga in rai. Ca la un om viu poti sa faci milostenie in numele lui, sa salvezi alti copii de la avort in numele lui, si altele. Daca faci ce trebuie probabil ca o sa vezi copilul avortat mai rar ca sa-ti aminteasca ce trebuie facut.

Vorbeste cu un duhovnic sa te invete ce sa faci. Dumnezeu cu mila si sa ne intalnim cu totii in rai. Roaga-te la DUmnezeu sa te invete ce sa faci sa salvezi copilul din iad si pe tine si pe familia ta fara durere si suparare. Roaga-te asa:

Bunule Dumnezeu, te rog mantuieste-ma pe mine si pe toata familia mea incluzand copiii avortati din familie, neam si tara. Te rog boteaza si cumineca pe toti cei din iad nebotezati inclusiv pe copiii avortati dar mai ales pe copiii avortati din familia mea. Te rog da-mi toate cele necesare traiului si pentru a face fapte bune. Fa-ma sa fac fapte bune atat in numele meu cat si al copiilor avortati din familie si de asemenea fa-ma sa fac tot ce e necesar pentru mantuirea tuturor din familie. Amin.

Rugaciunea pentru cereri mai speciale merge bine cu post negru vinerea sau se poate da la manastiri la cititre acatist.
Probabil ca o sa fi indemnata sa faci fapte bune si sa salvezi vieti.

Last edited by spre_rasarit; 13.08.2011 at 02:44:33.
Reply With Quote