View Single Post
Vechi 13.08.2011, 03:00:32
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Eu sunt Calea, Adevarul si Viata

ORICE DUH care marturiseste ca Iisus Hristos a venit in trup, ESTE DE LA Dumnezeu.

[u][b]1.Și a venit de cealaltă parte a mării în ținutul Gadarenilor. 2.Iar după ce a ieșit din corabie, îndată L-a întâmpinat, din morminte, un om cu duh necurat, 3.Care își avea locuința în morminte, și nimeni nu putea să-l lege nici măcar în lanțuri, 4.Pentru că de multe ori fiind legat în obezi și lanțuri, el rupea lanțurile, și obezile le sfărâma, și nimeni nu putea să-l potolească; 5.Și neîncetat noaptea și ziua era prin morminte și prin munți, strigând și tăindu-se cu pietre. 6.Iar văzându-L de departe pe Iisus, a alergat și s-a închinat Lui. 7.Și strigând cu glas puternic, a zis: Ce ai cu mine, Iisuse, Fiule al lui Dumnezeu Celui Preaînalt? Te jur pe Dumnezeu să nu mă chinuiești. 8.Căci îi zicea: Ieși duh necurat din omul acesta. 9.Și l-a întrebat: Care îți este numele? Și I-a răspuns: Legiune este numele meu, căci suntem mulți. 10.Și Îl rugau mult să nu-i trimită afară din acel ținut. 11.Iar acolo, lângă munte, era o turmă mare de porci, care păștea. 12.Și L-au rugat, zicând: Trimite-ne pe noi în porci, ca să intrăm în ei. 13.Și El le-a dat voie. Atunci, ieșind, duhurile necurate au intrat în porci și turma s-a aruncat de pe țărmul înalt, în mare. Și erau ca la două mii și s-au înecat în mare.

multa iubire

Last edited by the_Listener; 13.08.2011 at 03:06:11.