View Single Post
Vechi 13.08.2011, 14:11:19
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
"Și a venit de cealaltă parte a mării în ținutul Gadarenilor. .Iar după ce a ieșit din corabie, îndată L-a întâmpinat, din morminte, un om cu duh necurat,.Care își avea locuința în morminte, și

Pai se contrazice Domnul? La unul i-a dat o insiruire de 6 porunci si la altul doar doua, si nici macar doua din cele 6 ci cu totul altceva?
.

"Și când ieșea El în drum, alergând la El unul și îngenunchind înaintea Lui, Îl întreba: Învățătorule bun, ce să fac ca să moștenesc viața veșnică? Iisus i-a răspuns [b/]: De ce-Mi zici bun? Nimeni nu este bun decât unul Dumnezeu. .Știi poruncile: Să nu ucizi , să nu săvârșești adulter , să nu furi , să nu mărturisești strâmb , să nu înșeli pe nimeni , cinstește pe tatăl tău și pe mama ta.Iar el I-a zis: Învățătorule, acestea toatele-am păzit din tinerețile mele"

[b]"Unul dintre ei, invatator de Lege, ispitindu-L pe Iisus, L-a intrebat: Invatatorule, care porunca este mai mare in Lege? El i-a raspuns: Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau, cu toata inima ta, cu tot sufletul tau si cu tot cugetul tau. Aceasta este marea si intaia porunca. Iar a doua, la fel ca aceasta: Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti. In aceste doua porunci se cuprind toata Legea si proorocii..
multa iubire