View Single Post
Vechi 13.08.2011, 21:24:23
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul

o sa intelegi cind o sa citesti mai multe din dialogurile mele
multa iubire
Listener, pe mine ma depaseste, nu inteleg NIMIC din ce scrii, poate ar trebui sa fii mai corent, sa iti expui mai intai clar premisa, punctul de vedere, iar apoi sa il argumentezi. Uite, eu una pledez pentru a nu trai in concubinaj, care e pacat. Punct. De asemenea, consider ca nimic nu poate indreptati acest pacat; sunt circumstante atenuante, dar pacatul e tot pacat. iar noi trebuie sa condamnam pacatul si sa iubim pe pacatos.

Daca socotesti ca o persoana nu iti e potrivita, nu esti sigur, nu stii ce vrei etc, atunci nici nu te casatoresti, dar nici nu traiesti in curvie cu ea. Eu nu zic ca toti care traiesc in concubinaj sa se casatoreasca, nu, ci sa realizeze ca e pacat, sa nu caute indreptatiri pentru asta si cu ajutorul duhovnicului sa gaseasca o cale de a iesi din acest pacat: ori se despart ori se casatoresc, una din doua. Nu traim in pacat, pe ideea ca e mai bun pacatul curviei decat casatoria cu nevrednicie.