Citat:
Īn prealabil postat de mihailt
Cu uimire am constatat ca in seara aceasta anume sambata,13 august 2011,pe la orele 16-19 (nu stiu exact cand) pe postul TVR Cultural a fost difuzata o emisiune care prezenta intr-o lumina foarte buna sionismul.
(In program nu vad respectiva emisiune,dar parca asa am vazut ca era pe TVR Cultural).
Interpretarile VT pe care un iudaist inselat de draci le facea acolo,erau nespus de absurde,interpretand VT in sensul de a sustine cauza sionismului.
Conducatorii statului Israel sunt inselati de draci in unele puncte de vedere,vedeti prigonirile pe care armata israeliana le face asupra civililor palestieni.
Nu am retinut toate absurditatile de il inselau dracii pe respectivul iudaist sa le debiteze,ca am adormit si cand m-am trezit am schimbat sa vad ce mai e pe celalte posturi.
|
Sa fie FOARTE CLAR ca destul ii chinuie pe arabi DRACII pt sunt mizerabili vizavi de evrei....Deci atentie....Israelul isi apara dreptul sau! Iar musulmanii sa stea in banca lor! La fel si servii lor!SHEMA ISRAEL !להתעורר ישראל