Parca am intrebat parca la sfarsitul visului si mi s-a raspuns si apoi cred ca m-am trezit. Oricum aveam convingerea ca a fost iadul. Daca te rogi la Dumnezeu sa-ti descopere unde sunt o sa-ti descopere Dumnezeu. Iti va descoperi prin ceva care sa ti se potriveasca tie.
Te poti ruga zilnic seara pana ce iti descopera Dumnezeu.
In rugaciuni mai adauga si pe altii ca sa aiva rugaciunea putere cat mai mare. Te poti ruga asa cand iti amintesti:
Bunule Dumnezeu, te rog mantuieste-ma pe mine, pe rudele mele si pe familiile noastre si pe cat de multi oameni posibil. Te rog descopera-mi unde sunt copii avortati de rudele mele, daca sunt in iad sau in rai, te rog boteaza si cumineca pe acesti copii avortati si pe cat mai multi oameni si copii morti nebotezati si neimpartasiti si te rog spovedeste pe cine are nevoie in lumea cealalata. Te rog miluieste-ne in toate eternitatile si da fiecarei tari si parti din Creatie ceea ce are ea nevoie. De asemenea te rog spune-mi daca se poate face ceva cat mai eficient cu acesti copii avortati de rudele mele. Amin.
Acestea fiind zise, roaga-te sa ti se descopere si unde esti acuma , daca esti spre rai sau spre iad si ce sa faci sa te duci spre rai.
Last edited by spre_rasarit; 13.08.2011 at 21:53:32.
|