De aci se vede ca religia iudaica nici nu mai respecta Sfanta Scriptura,ce zice in VT.Dracii ii inseala sa faca asa.
La legea iudaica zice ca pe strainul care vine pe langa tine,sa nu il prigonesti.
"9. Pe străin să nu-l obijduiești, nici să nu-l strâmtorezi, căci voi știți cum e sufletul pribeagului, că și voi ați fost pribegi în țara Egiptului. "
(Iesirea,sau cartea a doua a lui Moise,capitolul 23).
"9.Când veți secera holdele voastre în pământul vostru, să nu seceri tot până la fir în ogorul tău și ceea ce rămâne după secerișul tău să nu aduni;
10.Și în via ta să nu culegi strugurii rămași, nici boabele ce cad în via ta să nu le aduni; lasă-le pe acestea săracului și străinului, că Eu sunt Domnul Dumnezeul tău."
(Leviticul,sau cartea a treia a lui Moise,capitolul 19).
(dealtfel nici nu stiu daca iudaismul a zis vreodata sa faci acestea,se pare ca mai degraba iudaismul zice sa ucizi pe pacatosi cu pietre,care se pare e insuflata de draci,de vreme ce Dumnezeu Iisus Hristos opreste asa ceva,iar nu porunci precum acestea,care indeamna la comportarea crestineasca fata de straini,care se pare sunt insuflate de Sfanta Treime,in legea veche).
Last edited by mihailt; 13.08.2011 at 23:42:17.
|