View Single Post
Vechi 13.08.2011, 23:43:41
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Nu stiu de ce acest mesaj ma intristeaza si imi da impresia ca pentru tine toate sunt la fel, ca toate sunt relative, ca orice merge oricum.
Nu cu Dumnezeu trebuie sa te lupti, ci cu tine insuti. De aiaavem spovedanie si duhovnici, sa ne indrumeb in acest proces.
.
iti spun eu de ce te intristeaza .. ca stii in sinea ta ca e adevarat ce spun .
nu sunt la fel ,VOI LE FACETI LA FEL ... si eu doar spun CA NU SUNT ....
duhovnici pot sa te indrume in ce vor ei DAR NICIODATA UN DUHOVNIC NU ITI VA SPUNE CINE E ALESUL TAU SAU ALEASA TA ... te pune sa alegi .... EU DESPRE ASTA DISCUT cind spun ca ne luptam cu Dumnezeu ....

Citat:
O defintie frumoasa a pacatului de la Grigorie de Nyssa: Păcatul este o boală a voinței, care greșește, luând drept bine simpla iluzie a binelui. Mi s-a parut foarte adanca si de reflectat.
.
bingo .... VOINTA CARE GRESESTE , ILUZIA BINELUI .luând drept bine simpla iluzie a binelui.... asta e CIND ALEGI PROST .... si te mai si duci la biserica CA SA FI LEGAL in fata lui Dumnezeu si mai ai si impresia ca ESTI LEGAT si un trup .... ipocrizia ... despre asta vorbesc eu ....
nici ca puteai aduce un verset mai bun
multa iubire

Citat:
Pacatul e si o incalcare a legii lui Dumnezeu, or, in porunca a saptea spune clar sa nu desfranezi. E adevarat ce spui despre ganduri, dar avem Taina Spovedaniei pentru acestea. E mai usor sa te lupti cu un gand, care te implica numai pe tine decat cu gandul care se transforma in fapta si cu fapta care se transforma in obicei si in dependenta, care poate duce chiar pana la deznadejde si sinucidere.

Multa iubire! Stii care este criteriul care da masura iubirii, nu? Asta sigur scrie in Biblie, negru pe alb.
ce spune este corect DAR TOTI DESFRINAM CIND AVEM ILUZIA BINELUI ..si cu pacatul asta mergem si facem taina SFINTEI NUNTI .. ne MINTIM ca Dumnezeu a facut asta SI MAI AVEM MANDRIA CA DUCEM CRUCEA .... cita ipocrizie in orice om

te-ai intrebat vreodata DE CE APAR GINDURI DESFRINATE ? si de acolo tot ce ai spus tu ......
si nu te grabi in a imi raspunde ... gindeste BINE raspunsul .....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 13.08.2011 at 23:52:07.
Reply With Quote