Citat:
În prealabil postat de the_Listener
asa aveti voi impresia ca vindecati cancerul????? prin citostatice si amputare
avem doar niste sfaturi
MAI STUDIATI VINDECAREA LUI

ps semnaturile de doctori nu inseamna ca si inteleg ce fac
cei trei cu numarul de telefon afisat
multa iubire
ps eu unu nu promovez prostia cu bani 
multa iubire
|
Noi oamenii avem indemnul de la Iisus Hristos sa fim desavarsiti precum Tatal nostru este. Desavarsirea vine acolo unde raul a fost starpit. Acolo unde mandria a fost alungata iar locul ei a fost luat de smerenie. Smerenia ne invata sa stam cuminti si asezati in noi. Cand esti smerit nu mai vezi semenii prosti , nu mai vezi semenii rai, ci te vezi doar pe tine asa cum esti tu, si asa cum te vede Dumnezeu. Atunci vei putea sa arati cunoasterea ta, atunci vei putea sa arati intelepciunea ta. Altminteri, chiar de ai cunoaste, daca nu este intelepciune, ea cunoasterea fara intelepciune nu ajunge la semenii tai intrajutor.
Mandria de sine sta ca un val in calea cunoasterii binelui, si chiar daca un bine te gandesti sa faci, acest val il transforma in rau.
Asa cum Parintele Paisie Aghiratul spune ca Dumnezeu, ia raul facut de diavol omului si il transforma in bine, asa diavolul prin mandria de sine trasforma binele dorit in rau.
Da-mi voie, cu iertare, sa reformulez mesajul tau, adresandu-ma totodata celorlalti crestini, nu fiti suparati pe The Listener, ca el are intentii bune, dar urata si spurcata mandrie face ca intentiile lui bune sa para altceva de ce sunt.
Si acum mesajul lui The Listener, nu al meu, reformulat doar de mine, fara vald e mandrie:
Draga Eduardd, imi pare tare rau de suferinta acestei mamici, de suferinta familiei sale. Prin multe incercari suntem nevoiti sa trecem, unii mai mari altii mai mici.
Am o propunere pentru voi. Sunteti absolut siguri ca ultima solutie sunt citostaticile (droguri) si amputare?
Uite, de curand am citit despre un tratament miraculos al cancerului. Va dau adresa de web oficiala a organizatiei non profit. Este o metoda de tratament alternativ a cancerului, care a dat roade extrordinare la foarte multi oameni. Medicii japonezi au inceput sa aplice aceasta metoda intr-o clinica universitara si au inceput sa obtina rezultate extraordinare. Aceasta metoda a fost pusa valoare, a fost descoperita de un medic oncolg german, care s-a stabilit in America. Sigur ca multi spun ca nu e eficient, doar interesele corporatiilor mari farmaceutice si a altor alti mari, este altul. Doar ies bani frumosi din citostatice si droguri, din moartea unor oameni nevinovati.
Este metoda Gerson. O metoda cu totul naturala, doar Dumnezeu ne-a dat la indemana totul in natura, noi trebuie doar sa traim crestineste si cu intelepciunea dobandita sa luam ce ne-a dat Dumnezeu. Sfatul meu este sa scrieti la acest Institut de tratament alternativ al cancerului. Pentru ca aceasta metoda fiind naturala trebuie aplicata pe organismul neatacat de citostatice si droguri medicale. incercati si aceasta metoda inainte de aplicarea citostaticelor si a medicinei clasice. Dumnezeu este mare cu El orice este posibil.
iata adresa web:
http://www.gerson.org/
Luati legatura acolo, astazi de institut se ocupa fiica medicului german care in memoria tatalui sau si pentru oamenii care pot fi salvati redandu-le sanatatea duce in continuare aceasta metoda.
Domnul sa fie cu voi si Maica Sfanta sa ocroteasca pe aceasta mamica.