nu am citit tot , dar niste raspunsuri la citva facind o lista a timpeniilor lor
1. pamintul are colturi dar nu e patrat , daca cel care are dilema asta aduce si versetele ( le cauta cu propria minuta ) o sa i le explic ca pe viitor sa invete SA GINDEASCA singur si sa vada ca credinciosii nu sunt prosti iar Sfinta Scriptura este ADEVARUL SUPREM ....
2. cel care crede in creationsimul evolutionist , nu stie nimic , nici de una nici de alta
3, cel care crede ca potopul a fost local din nou nu stie ce vorbeste
4. cel care crede ca pe barca lui noe erau SPECIILE de azi , iar nu stie ce vorbeste ..
5. cel care crede ca Dumnezeu nu a facut lumea in 6 zile de 24 de ore iara nu stie ce vorbeste
6. cel care crede in evolutie este bine spalat pe creier de nu poate gindi CRITIC ....
7. cel care crede ca sfinta scriptura are contraziceri iara nu stie ce vorbeste

cind o s citesc tot mai aduc si alte timpenii in prim plan ...multa iubire
PS acum astept atacurile in bloc .... dar ca sa va raspund uniti/va la una din dileme mai multi si aduceti cele mai tari argumente si le desfiintez .....cine se incumeta , e invitatul meu ...... dar sa nu se supere daca la final va pleca cu coada intre picioare .... am anuntat inca de la inceput ca sa nu existe plingeri pe aceasta tema ...... nu stiti ce vorbiti NU IMI RASPUNDETI

multa iubire