View Single Post
Vechi 14.08.2011, 14:58:41
ioan_strainul
Guest

Arrow LumInarea aprinsa la moartea omului

Domnul Dumnezeu sa ne ajute sa facem voia LUI si poruncile lui si sa le implinim pe ele amin amin amin.

Am sa va povestescpe scurt o trairea a mea care nu este vis nici o parere nici minciuna .

Mama mea a murit In spania la mine si am ImormIntato dupa toate regulile ortodoxiei. 20 XI 2004 odihneascase in pace
In clipa cInd a murit sau nu stiu cum sa zic cInd sa simtit ca a venit timpul plecari aveam in casa sfesnic cu lumInari pentru ca la rugaciunile de dimineata sau de seara aprindem trei sfesnice cu trei luminar asa am Inceput acum 10 ani si asa este si astazi, cInd a cazut de pe scaun fara sa fie bolnava am prinso eu ca eram lInga dumneaei si vorbeam cu dInsa si la un moment dat Imi spusese in discutie as fi vrut sa ma duc acasa sa nu mor pe aici , dar daca mor sa ma ingropati In pamInt sa nu ma ardeti cum se procedeaza aici la catolici, eu mam si supart putin parca. A venit la mine de la o sora ce locuia in satul vecin si mea adus cu ea o Psaltire si o carte de rugaciuni in care este psaltirea Maici Domnului, si Imi zice cInd a intrat In casa era seara la 19,30 tile dau tie dar eu zic dumneata stii ca eu am carti de rugaciuni si Psaltire si altele multe , zice stiu dar eu tile dau tie , la nici 30 de minute a si venit ceasul despartiri si spun ca am aprins o luminare care eu am tinuto In mIna stInga ca era cu capul pe bratul meu drept si a deschis ochi si a vazut lumInarea si a Intins Mina si ma prins de mIna cu LumInarea si sa luminat la fata ca si cum ar fi ZIMBIT si asa a ramas acel ZIMBET pe fata si In clipa In care am Introduso In mormInt , nu Il pot uita si spun ca ea stia ceva ce nu mea spus dar a vrut sa moara la mine In casa si cu LumInare aprinsa .

Deci cred ca eu am trait real acest episod si stiu ca este pentru unele suflete prilej de bucurie la plecarea din lumea asta si se bucura dar pentru unele este intristare mare si frica de ce urmeaza.
Dumnezeu sa odihneasaca In Imparatia cerurilor pe toti cei ce sau savIrsit din aceasta lume de la Intemeierea lumi si pIna la sfIrsitul veacurilor si or ce au fi gresit ei cu cuvIntul cu lucru cu gIndu cu stinta si cu nestiinta sau cu fapta sai ierte pe ei iar pe noi cei ce asteptam rindul la plecare sa ne miluiasac dupa mare mila lui amin amin amin

Slavit sa fie Domnul In veacul veacului amin
Reply With Quote