View Single Post
Vechi 14.08.2011, 16:32:57
Marilena B
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Este foarte bine sa avem un orizont de cunoastere cat mai larg. Dar, pentru a sustine adevarul si a ne feri de inselatorii, trebuie sa cunoastem foarte bine Cuvantul lui Dumnezeu. Credeti ca Domnul Iisus Hristos sau Sfintii Sai Apostoli nu aveau cunostinte largi? Totusi, ei sustineau adevarul cu "este scris" (citand din Sfanta Scriptura).

Spiritul divin il gasim, in mod deosebit, in Biserica din vremea Sfintilor Apostoli. Gasim aceasta Biserica descrisa in Faptele Apostolilor si epistolele Sfintilor Apostoli. Aceasta ar trebui sa fie Biserica model.
Eu stiu ca nu cunosc atat cat ar trebui , nu stiu cat a ingaduit Dumnezeu ca Sfiinti Apostoli, Sfiinti parinti sa stie. Daca m-as lua dupa 1 Corinteni cap 13/....9Pentru că în parte cunoaștem și în parte proorocim.
10. Dar când va veni ceea ce e desăvârșit, atunci ceea ce este în parte se va desființa.

As zice ca pana va veni Cel desavarsit cunoastem doar in parte..dar poate gresesc
si daca ma mai gandesc si la Moise deja as fi convinsa ca doar prin darul de la Dumnezeu vom putea fi salvati de inselare si nu dupa cat de multe cunostiinte am avea..Putem sti multe si defapt sa avem o ratiune proasta si convingerile sa fie altele decat cele inspirate de Bunul Dumnezeu si sa fim slabi si lesne sa ne lasam inselati de viclean. Asa ca pana la urma doar in puterea Lui sta totul si nu a noastra.Doamne ajuta faptura ta sa fie pe calea Ta si in lumina celor spuse de Tine!

Referitor la biserica model ..v-as ruga daca este posibil sa-mi da-ti repere si mie mai multe sau unde sa caut sa citesc. Multumesc. Ierata fiu Domane in tot ce fac si spun de este ceva gresit!