Subiect: Pana cand?
View Single Post
Vechi 14.08.2011, 16:59:30
ioan_strainul
Guest

Arrow

Citat:
Īn prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Mai bine am fi atenti noi insine sa nu facem de rusine biserica sau crestinismul in general prin comportarea noastra. Stiri de genul asta sunt date doar asa ca sa se afle in treaba, mai pentru amuzament, nu poti avea incredere in baba nu stiu care ca a vazut nu stiu ce scene. Nu spun ca nu se intampla, dar parca prea fug astia cu camerele peste tot ca sa ne transmita nimic.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Fratia ta crede ca daca nu este foc undeva iese fum Intreb ???
este usor ca sa cadem In fata pacatului si terfelim faptele unora sau a altora, Insa noi suntem tentati sa facem ceva ce vrajmasul ne Indeamna Judecati pe toti si punetiva cu cei falosi si mIndri ca ei va Iarta si va vor duce la perzare.
Am citit aici ca acestia sunt copii pe care iam crescut si au ajuns preoti conducatori bisericesti pastori Duhovnicesti, da adevarat dar oare ce voim noi sa judecam Preotia su faptele ticaloase ale unora care aduc sminteala si batjocoresc Darul dat de DUMNEZEU lor.
cel care judeca Preotia Judeca pe Dumnezeu .
Dar cel care cearta cu Duhul Dragostei si parerea de rau pentru fratele lui acela cauta sal scoata din focul cel vesnic. de ce confundam preotia cu omul slab si patimas.
oare nu ar trebui sa, fie asa cei ce au aspirat la slujirea cea Dumnezeiasca a sfintelor Liturghi si a celor lalte rInduieli ale Sfintei si Indumnezeitei Biserici Ortodoxe sa fie ei Insis exemple vii si daca au cazut sa se retraga si sa recunoasca greselile,ei sa fie cei de la care noi sa venim vindecati Duhovniceste si pe cit se poate si trupeste .

Dragi mei au fost Sfinti care au cazut si care au pacatuit pacatul curviei si dupa ce au cazut sau cait si au plIns amar fapta lor si Dumnezeu ia iertat pentru ca el este Indelung rabdator si nu vrea moartea pacatosului ce vrea ca el sa se Intoarca de la pacatul sau si sa fie viu pentru jertfa lui Hristos.
Nu Inteleg de ce noi ne certam intre noi si nu Intelegem ca omul poate gresi , daca sar spune la a ce aceste urIciuni da tot omul poate gresi sa ne iertam , sa ne rugam uni pt alti si sa ne iubim cu dragostea cea ceruta de HRISTOS ( IBITIVA ASA CUNM SI EU VAM IUBIT PE VOI ) adica cum sa dat veata pt. noi pacatosi si nevrednici si nerecunoscatori si saraci cu Duhul si cu mintea , noi nu avem nimic in lume numai ceia ce facem bun sau rau si cu care ne vom prezenta Inaintea Lui Dumnezeu.
Oare de ce suntem tentati sa ne asociem cu cei pusi la Inaltime crezInd ca le facem bine aplaudindui si lingusindui pe ei oare le facem cu adevarat bine???
Nu stim ca ei aplaudIndui nu se opresc din fapta lor pentru ca noi nui lasam nio Ii Impingem prin faptul cai laudam si Ii aprobam In drumul caderi lor si al nostru odata cu ei.
sa ne rugam pentru noi si pentru ei pentru cei ce gresesc sa fim iertati si curatati de pacatul nostru de Hristos si sa plIngempentru fapta rea si sa nu dam cu coarnele In cei mai slabi ca noi .
Slavit sa fie Domnul Dumnezeu In veacul veacului amin amin amin
Reply With Quote