Citat:
În prealabil postat de urzicuta
:)Candva am citit o carticica, o brosura scrisa de par.Arsenie Boca,in care par.vorbea despre procreere intr-un mod care pe mine m-a speriat.Vorbea despre hormonul numit foliculina(eu nu am cunostinte medicale prea vaste sa ma contraziceti daca grasesc) acest homon este responsabil de aparitia cancerului (de col,la san).Acest hormon toxic la nivelul creierului provoaca femeilor care se feresc(calendar,prezervativ)dureri de cap intense.Par,spune ca de acest pericol scapa numai femeile care au 3-4 copii.Nu stiu daca e folclor,sau parintele era documentat,adica nasterea cat mai multor copii impiedica aparitia cancerului
|
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar astea-s baliverne. Probabil ca parintele nu era prea informat. Si nefiind casatorit...
Mama are doi copii, si nu am vazut-o niciodata sa aiba dureri intense de cap. Nici alte femei care stiu ca au unul-doi copii. Pai atunci cele care nu au nici un copil si se feresc ar trebui sa nu poata umbla de durere de cap...eh.
Eu stiu ca excesul de foliculina duce la aparitia mustatii, barbii...eu am vazut asta chiar la femei cu multi copii.