View Single Post
Vechi 14.08.2011, 21:27:28
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
O femeie care are o viata realizata, o femeie implinita si fericita, niciodata nu va fi invidioasa pe alta ...Sunt invidioase tocmai cele care N-AU de niciunele..sunt singure,n-au nici barbat,nici copii,nici casa, nici masa, nici cariera etc ( sau le lipsesc dintre ele)..Aceste femei sunt cele roase de invidie si "stiu" cel mai bine sa fie "cele mai bune prietene"..

E bine in viata sa ne ferim de oamenii nefericiti..Care nu se multumesc cu mana de ajutor intinsa catre ei, ci vor sa te vada ingenunchiati in fata lor..
Nu neaparat. Daca ne ferim de cei ce au nevoie de ajutor, nu mai suntem crestini, si, infinit mai important decat religia, ne pierdem UMANITATEA. Nu orice persona care are nevoi presante, si cauta ajutor/alinare, este un potential parazit invidios/destructiv. Daca dvs. ati fi intr-o situatie, fereasca Dumnezeu, delicata de tot, si ati fi refuzata?... Genul acesta de gandire si perceptie va fi, in zilele de iad si groaza ale Imperiului Unic Planetar, nu doar la moda, ci chiar standardul legal de comportament: "Doar crestinii ajuta. Ei sunt in afara legii". Din mila lui Dumnezeu am ajutat si eu, am fost si eu ajutat, si nici eu, nici cei ajutati, nu am avut vreo traire de genul "aha, ai mai mult ca mine, vedea-te-as sarac!"...
Reply With Quote