Ioan 3:3. Răspuns-a Iisus și i-a zis: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva de sus, nu va putea să vadă împărăția lui Dumnezeu.
Ioan3:5. Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu.
Marcu 16:16. Cel ce va crede și se va boteza se va mântui; iar cel ce nu va crede se va osândi.
Mesajul acesta nu este o amenintare. este mai mult o tragere de maneca, in genul vezi ca copiii NEbotezati pot sa nu fie in rai, caci NU sunt botezati si ca ar putea ajunge in rai daca te straduiesti. Deci roaga-l pe Iisus sa-i boteze si cuminece , spovedeste-te si fa canonul... Iar despre parinti eu nu ii amenint cu nimic, din contra le zic sa se spovedeasca sa se stearga pacatul. Am eu carca mea de fapte rele cu care trebuie sa ma lupt. Eu nu sunt nici pentru amenintari dar nici pentru minciuni in genul adica fi mata musulman ca e la fel ca si crestinii desi toti musulmanii care vin din moarte clinica zic ca vin din iad, din nou pentru ca sunt nebotezati.
Daca nu stii ca e o problema nu te stradui sa o rezolvi.
Last edited by spre_rasarit; 14.08.2011 at 22:04:47.
|