View Single Post
Vechi 15.08.2011, 08:47:39
Constanta
Guest

Implicit Pentru tine!

A circulat pe internet o poezie deosebita;v-o reamintesc asa cum am gasit-o pe un site impreuna cu cateva informatii privind adevaratul ei autor.

PASI PE NISIP…

"Am avut un vis în noaptea de Crăciun./Mergeam pe o plajă, iar Dumnezeu pășea alături de mine, pașii ni se imprimau pe nisip lăsând o urmă dublă, una era a mea, cealaltă a Lui. /Atunci mi-a trecut prin minte ideea că fiecare din pașii noștri reprezentau o zi din viața mea. M-am oprit ca să privesc în urmă./ Și am revăzut toți pașii care se pierdeau în depărtare./ Dar am observat că, în unele locuri în loc de două urme nu mai era decât una singură… /Am revăzut filmul vieții mele/ Ce surpriză! Locurile în care nu se vedea decât o singură urmă corespundeau zilelor celor mai întunecate ale existenței mele, zile de neliniște și de rea-voință, zile de egoism sau de proastă dispoziție, zile de încercări și de îndoială, zile de nesuportat… Zile în care eu fusesem de nesuportat./ Și atunci, întorcându-mă spre Domnul am îndrăznit să-I reproșez /Totuși, ne-ai promis că vei fi cu noi în toate zilele/ De ce nu Ți-ai ținut promisiunea?/ De ce m-ai lăsat singur în cele mai grele momente din viață în zilele când aveam cea mai mare nevoie de Tine? /Iar Domnul mi-a răspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai văzut decât o singură urmă de pași pe nisip sunt zilele în care te-am purtat pe brațe…"

Poezia "Pasi pe nisip" (Footprints in the Sand) a circulat pe internet si ca autor a fost trecut numele poetului brazilian Ademar Barros.Aceasta poezie a aparut in mai multe variante si a fost revendicata de mai multi autori.Se pare ca autorul ei este Margaret Fishback Powers (1964). Ea a scris poezia dupa o criza in viata ei si a impartit cateva exemplare prietenilor. Dupa cativa ani a vazut poezia publicata sub alt nume. Nu a putut sa dovedeasca ca ea este adevaratul autor decat dupa multi ani , cand a gasit manuscrisul.

Sursa notelor:http://www.wowzone.com/fprints.htm

Last edited by Constanta; 15.08.2011 at 09:22:07.
Reply With Quote