View Single Post
Vechi 15.08.2011, 17:17:20
Azzuurra Azzuurra is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
In sfarsit cineva vorbeste despre asta.:-) Asa cum spuneti, exista preoti care spovedesc sambata si impartasesc duminica. Si mama mea merge la un astfel de preot si eu tot ii spun ca nu-i normal sa fie asa, si ea nu ma crede, si o face saptamanal, pentru ca asa zice duhovnicul. Pe mine ma intriga tocmai faptul pe care l-ati specificat: impartasirea cu pacate nemarturisite. M-am gandit ca poate mama fiind in varsta, se gandeste preotul ca nu face pacate.Desi e absurd.Si oricum sunt si persoane tinere cu care procedeaza la fel.Eu cred ca numai stanca sa fii sa nu pacatuiesti macar 1 data cu gandul, pana a doua zi.

Sincer, pe mine ma deruteaza aceasta practica..:-(
Off topic: Multi preoti iti fac la o anumita perioada spovedania totala si dupa te roaga sa spui ce-ai facut de la ultima spovedanie. Cu gandurile, vorbele, cred ca intra in anumite categorii. Un exemplu care n-are legatura cu mama ta: sa zicem ca o persoana a facut-o pe o alta proasta si nesimtita. La spovedanie va zice am jignit si nu inseamna ca a a uitat sa spuna ca a facut-o si nesimtita.

Ce bine ar fi ca toti sa putem sa ne spovedim si sa ne impartasim in fiecare saptamana.

Off topic: S-ar putea sa vezi o persoana cu broboada pe cap, nemachiata, cu fusta lunga si complet acoperita si sa te miri si sa crezi ce mare credinta are si sa nu fie asa. Si s-o vezi pe alta, aparent banala, care nu-ti spune tie ca are prea multa evlavie si sa nu-i cunosti adevarata credinta. Doar Dumnezeu stie ce "ascundem" fiecare.
Reply With Quote