Citat:
În prealabil postat de cocacoc
Te intreb si pe tine ca pe bogdan81, de unde citesti prostiile astea ? In special ce-ai zis despre mutatii si fosile ...
|
Eu am si argumentat ce am spus in alte mesaje, dar ori nu ai vazut, ori nu ai inteles. Cel mai probabil nu stii despre ce e vorba in ce am scris in acest mesaj, ma refer mai ales la mutatiile genomice la speciile complexe.
Am rasfoit rapid mesajele tale si am vazut ca nu contin aproape deloc date in legatura cu evolutia. Ai repetat doar de cateva ori ca evolutia e dovedita stiintific (fara sa spui si cum , e secret) si ai dat vreo 2-3 link-uri catre site-ul evolutionist. Nici nu stiu daca tu stii ceva despre teoria evoutiei sau doar crezi fara sa stii in ce.
Trecand acum la subiect, prostiile acestea le stiu chiar din sursele evolutioniste. Ca o concluzie, Pierre Grassé, biolog, fost președinte al Academiei Franceze de Științe spunea: „Prin uzul și abuzul unur postulate ascunse, al unor îndrăznețe și adesea neîntemeiate extrapolări, s-a creat o pseudoștiință. Ea prinde rădăcini în chiar miezul biologiei, făcând să rătăcească numeroși biochimiști și biologi.”
In legatura cu dovezile fosile, si asta am scris-o de cateva ori, tocmai de aceea s-a creat o ramura a teoriei, a echilibrului punctual, pentru a se justifica lipsa fosilelor de tranzitie.
In legatura cu mutatiile genomiale, in momentul de fata stiinta arata ca acestea nu se pot produce la specii mai complexe. Exista mutatii ale genelor, ale cromozomilor si ale genomului. Mutatii ale genomului s-au putut crea in laborator la cateva plante si la animale inferioare, dar cu cat creste complexitatea, cu atat mutatiile ce se pot produce au o limita mai mica. Iar la majoritatea speciilor de animale (adica cele complexe) nu se pot produce fara sa moara individul. Se cunosc doar catarul si bardoul, incrucisarile intre cal si magar, specii apropiate (ambii fiind sterili).
Acum ar trebui sa argumentezi si tu de ce acelea sunt prostii, nu doar sa afirmi.