Stau si ma gandesc...
Se scrie, nu se scrie ..s-a omis...s-a sters...nu se intelege..etc...
si daca in final ar fi raspunsul pozitiv ..da ne reincarnam...
Eu ma intreb la ce mi-ar folosi sa stiu ????..uni vor spune ca da ..este poate folositor..
Ma gandesc la un lucru, mi-a dat Dumnezeu posibilitatea sa zic asa in varianta ca m-am reincarnat..sa mai am acesta viata ...oare atunci la ce bun imi este data...sa traiesc in trecut?
sa ma intorc la cea veche?
Eu zic atat, imi este si asa arhisuficient sa ma bat cu pogonul de pacate scris in cartea vietii si de abia mai scot ochii din ea asa pe furis...Doamne macar de as avea zile in acesta viata, doar cat sunt suficiente sa ma mantuiesc ..si sincer nu-mi foloseste sa stiu daca in alta viata am fost vierme sau pagan ..sau am fost sfant sau imparat sau om de nimic...etc...
Eu aici am misiunea de a duce crucea ce-mi este data .. sa am o misiune de a sluji lui Dumnezeu, cred ca imi este deajuns sa stiu asta ..De ce oare sa-mi incarc memoria cu trecutul..???
Eu ii multumesc lui Dumnezeu chiar ca uit, ca daca nu uitam, prin cate mi-a fost dat sa trec in acesta viata, de-mi ramanea in minte clar totul...cred ca inebuneam sigur. Acum vorbeam singura si nu mai aveam posibilitatea sa scriu pe aici..
Deci concluzia mea umila, sa ma concetrez pe telul meu de mantuire, sa privesc inainte si sa nu abat calea spre Dumnezeu, este toata dorirea mea...Deci si 70 vieti daca am avut nu mai conteaza, daca si pe acesta o irosesc pe lucruri de nimic ...sa descopar ce???... Ca poate am fost un mai mare netrebnic si in alta vita ...imi ajunge asta si asa mi se pare super lunga...daca ar fi dupa mine as zice bodagproste sa zica Dumnezeu... maine esti chemata in rai ..gata s-a terminat cu pamantul asta plin de atat de multa mizerie morala ..in care ne scaldam...of Doamne fie-Ti mila de umila ta faptura si zlobozeste-o!
Last edited by Marilena B; 15.08.2011 at 21:37:07.
|