16.08.2011, 09:59:33
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Biserca Catolica nu are femei preoti pentru ca nu asta e vointa Lui Dumnezeu.
Sa cautam imparatia Lui Dumnezeu nu are nimic de-a face cu a milita pentru femei preot. Daca Domnul va voi ca eu sa fac asta, sa militez pentru femei preoti, o voi face. Cum nu mi-a spus, este cazul sa il las pe El sa gestioneze Biserica Lui si sa nu-l bat la cap cu parerile mele. Daca Voia Lui va fi asta ma voi supune Lui; pina atunci ramin la parerea pe care o am, aceiasi parere cu Biserica Catolica
Iarasi, ce legatura are faptul ca o femeie oarecare ar fi un teolog mai bun ca un preot oarecare cu ideea de femeie preot? Daca vi s-a parut ca v-am trimis la plimbare imi cer scuze. V-am spus insa ca nu am aceiasi parere. Cum o sa fiti femeie preot si cum o sa convertiti masele barbare la care doriti sa ajungeti daca vi se pare ca niste forumisti care au alta parere fata de a dumneavoastra va trimit la plimbare? Asa cum faceti confuzii intre proorocie si preotie, intre misionariat si preotie, tot asa vi se pare si ca lumea va trimite la plimbare, cind de fapt are o opinie diferita.
Si inca ceva: nici o lucrare nu aduce roade daca nu vine de la Domnul. Sa ne amintim ca parohul din Ars se incurca in propriile predici invatate pe de rost la inceput. Si totusi a convertit mase mari de oameni. Sfinta Ecaterina de Sienna nici nu stia sa scrie sau sa citeasca. Si totusi insasi papa a ascultat de ea. Sfinta Bernadetta, cea careia i s-a aratat sfinta Fecioara la Lourdes deasemenea, era greoaie la invatat. Ideia e ca Domnul isi alege El lucratorii; nu e nevoie sa ne agitam noi prea mult pentru ca NOI dorim altceva.
|
Si cum stii ce iti cere Domnul si cum isi alege El lucratorii? Cand ti-a spus tie Domnul ca nu ar vrea femei preot? Daca El nu le vrea, cum de exista deja in lumea protestanta iar in BC si BO sunt deja capi care se gandesc la metode pentru introducerea lor? Tu crezi ca Domnul iubese discriminarea umana in numele Lui?
|