Citat:
Īn prealabil postat de Adriana3
Iar un preot de-al lor mi-a zis ca la ei sunt multe femei care duc aceeasi lupta ca si mine asa ca mi-a spus sa ma inscriu la ei la Teolgie. Si tocmai ca l-am intrebat de ce trebuie sa duca femeile lupta asta in loc sa vina in mod firesc de la ei schimbarea, pentru ca in mana lor sta puterea de a impune ceea ce este drept. Stii ce mi-a raspuns? Ca nu toti au puterea asta de lupta, este un dar ca oricare altul pe care il primeste mai ales cel in cauza, in cazul de fata femeile.
|
tu nu ai inteles subtilitatile ? ala vroia sa te agate si nu stia cum si atunci ti-a aruncat prostia cu cit de deosebite sunt femeile in a deveni preoti .. unii nu se mai maturizeaqza deloc

ti-am zis ca in momentul in care femeile devin preot in ortodoxie eu unu devin satanist .... apar ortodoxia dar voi face totul sa denigrez femeia -preot ..
si apropo cum va sluji ea cind e pe ciclu ? mai ales ca stim cu totii ca perioada aia e destul de nasoala pentru multe din ele .. asadar nu sariti calul mai mult decit trebuie ......

multa iubire