View Single Post
Vechi 16.08.2011, 14:14:46
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Iar un preot de-al lor mi-a zis ca la ei sunt multe femei care duc aceeasi lupta ca si mine asa ca mi-a spus sa ma inscriu la ei la Teolgie. Si tocmai ca l-am intrebat de ce trebuie sa duca femeile lupta asta in loc sa vina in mod firesc de la ei schimbarea, pentru ca in mana lor sta puterea de a impune ceea ce este drept. Stii ce mi-a raspuns? Ca nu toti au puterea asta de lupta, este un dar ca oricare altul pe care il primeste mai ales cel in cauza, in cazul de fata femeile.
tu nu ai inteles subtilitatile ? ala vroia sa te agate si nu stia cum si atunci ti-a aruncat prostia cu cit de deosebite sunt femeile in a deveni preoti .. unii nu se mai maturizeaqza deloc
ti-am zis ca in momentul in care femeile devin preot in ortodoxie eu unu devin satanist .... apar ortodoxia dar voi face totul sa denigrez femeia -preot ..si apropo cum va sluji ea cind e pe ciclu ? mai ales ca stim cu totii ca perioada aia e destul de nasoala pentru multe din ele .. asadar nu sariti calul mai mult decit trebuie ......
multa iubire