Citat:
În prealabil postat de I.Calin
1. Îmi cer scuze că n-am putut înțelege nimic printre strigătele tale (majusculele tale) și propozițiile fără punct, virgule, fără capăt și început (e motivul pentru care îmi pierd vremea să-ți rearanjez postarea, nu de alta, dar chiar vreau să pricep ce ai de spus). E bine așa? Ce să-i faci, am și păcate: unul e că nu pot pricepe când citesc într-o altă limbă pretins românească.
2. My lad, you have a problem. Eu nu folosesc tehnici și n-am de gând să port discuții în doru’ lelii, e doar problema ta dacă vrei să te contrazici de dragul contrazicerii, fie că ai dreptate sau nu. Eu credeam că putem comunica pe o anumită temă.
3. Dragul meu, când “răsfoiești” DEX-ul, ia de acolo sensul care trebuie și nu care-l dorești, interpretând unele texte de se miră și curcile de sensurile pe care le dai unor cuvinte:
CONCÉPE, concép, vb. III. I. Tranz. 1. A imagina, a proiecta, a gândi ceva nou. 2. A-și face o idee despre ceva; a pricepe, a înțelege. ◊ Loc. adv. De neconceput = de neînțeles, de neimaginat; imposibil. 3. A exprima în anumiți termeni, a formula într-un anumit fel. II. Intranz. (despre o femeie) A rămâne însărcinată; a zămisli, a procrea. – Din lat. concipere.!
|
hai sa iti fac mai maruNT CA VAD CA NU PRICEPI ... si atentie SUNT UN EL
1. ATITA TIMP CIT EXISTA DIABET pe baza NERVOASA si multe alte boli FIZICE , copilul din burtica mamei POATE FI INFLUENTAT ca sa nu zic ca este ... nu intru in amanunte ca te pierd pe drum .... ADN si alte lucruri .... asadar sensul meu ESTE PROFUND si stiu EXACT ce am luat din defintie ... AMBELE sensuri sunt valabile si se aplica cind te referi la un copil ... tu trebuie sa te mai informezi ,,,,
ps ti-am spus sa nu mai scrii mult , prost si fara rost
daca prima problema AI PRICEPUT-O , atunci trecem mai departe ... ai alte intrebari la dilema ta de mai sus cu definitia ?

multa iubire
ps tu trebuie sa iti ceri scuze ca nu pricepi FARA SA INTREBI inainte ...
asadar nu ma invinui pe mine de incapacitatile tale , si sunt crestin ortodox , asta ca sa nu ai dubii .... cit despre satanism de pe alte posturi iara ´´ai inteles totul´´ ....

eu ma cert cu unu care are ceva in cap , cu tine doar misto ....

multa iubire