View Single Post
Vechi 16.08.2011, 18:57:08
Azzuurra Azzuurra is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de oanamiki26 Vezi mesajul
Revin cu povestea mea...Am ajuns, prin mila lui Dumnezeu chiar pe data de 24 decembrie si m-am spovedit...

Dar..totul a decurs destul de mecanic pt duhovnic....era si aglomerat, e adevarat, dar si data trecuta la fel a fost: eu am citit lista cu pacate..dansul a scos 2 cuvinte...sau a scris mesaje...si la sfarsit m-a binecuvantat..si atat.

Nici un canon,desi am facut lucruri tare urate..nici un sfat..nimic.
Mi se pare din ce in ce mai evident ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda, dpdv al comunicarii...si as vrea sa imi gasesc altul...

Dar nu stiu unde sa caut...Pe de alta parte mi-e rusine sa ii spun ca vreau sa plec de la dansul..
Buna. Probabil ti-ai rezolvat problemele pana acum.

Dar am zis sa raspund daca tot m-am uitat aici. Duhovnicii obisnuiesc sa nu dea un canon prea mare(sau chiar deloc in cazul tau) celor cu mai multe pacate. Ai zice ca e o mare greseala, nu?

Dar se gandesc ca oamneii aceia nu au prea multa ravana si daca le da canon s-ar putea sa nu mai vina la spovedanie, ca nu l-au facut, si-l pierde si asa mai bine nu-i da. Si iar daca ii da si nu-l indeplineste, e rau si pentru cel care l-a primit si pentru Duhovnic.

Dar daca simti nevoia unui canon, i-l poti cere. Si sa nu te mire ca e prea usor. Si inca ceva, Parintele isi face datoria fata de tine. In general doar daca ii ceri tu sfat iti da. Iti mai da si altfel, dar nu-ti stie nevoile sau se gandeste ca s-ar putea sa nu-ti placa si sa fugi. Si zice ca e mai bine sa te pastreze.
Reply With Quote