View Single Post
Vechi 16.08.2011, 21:26:27
Marilena B
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de misteria Vezi mesajul
Da, irevocabil gresita pentru doctrina crestina , dar daca totusi nu este o gresala...care va fi reactia voastra cand sa presupunem(atentie!!!) vi se va demonstra ca este reala si valabila reincarnarea?
ps. aici fiind o rubrica unde se poate povesti si despre alte subiecte decat credinta ortodoxa se pot asterne opinii diverse, nu sa ne dam in cap....aviz!
Draga mea da-mi voie sa fac un scenariu...poate de aceea a fost interzis ..zic si eu in umila mea tacere...
Ni se va demonstra ca este reala si valabila reincarnarea?
... vad pe strazi mergand oameni si in mintea mea acest termen "reincarnare" apare...s-a demonstrat valabil ..
oare cine este el ...??? Cel pe care il vad acolo stand...
ma inchin si zic piei fugi...ca nu-mi place cum arata acesta este reincarnarea lui...X..mai merg ..vad o figura care imi place este super arata bine ..vai ce frumos..seamana cu un sfant...este clar este sfantul acela care am auzit eu ..stiti voi unde...mai dau coltul si dau in nas cu altul, sa ma striveasca ...plina de furie cine este reincarnatule ..nu vezi pe unde treci...?// clar trebuie sa mergi in iad...mai aud niste glasuride copii nitel mai incolo..unul arata ca un inger, unul nu imi place saracutul l-a ingaduit Dumnezeu cu o malformatie...si zic clar a fost Iuda la pedepsit Dumnezeu...mai merg ..dau de dragostea vieti mele ...ma indragostesc la prima vedere ..cum sunt o femeie..cine poate fi ..am sa zic (Dumnezeu sa ma ierte) Acesta clar este Iisus, prea dulcele meu Iisus ...se uita la mine patimas ...vai ce voi crede este clar, cine pot fi eu?...sunt Maria Magdalena.....sar disperata si ma astern ca un covor la picioarele lui incerc sa-i smulg inima din piept cu lacrimile mele ..spal chiar si trotuarul, nu numai picioarele lui, trebuie sa fac azi asta clar Dumnezeu mi-a dezvaluit cine sunt ...pe cine am intalnit ..nu ratez..ocazia ...trebuie sa sterg si picioarele cu parul meu ..chiar si trotuarul..ca de am parul mai lung...ma despart ..are o misiune mareata plang si merg..doar a venit sa salveze lumea...plec plina de piosenie ..am vazut mirele meu...merg nu mai stiu pe unde merg...ma impiedic ..cad ..ma ridica Samariteanul ..mai departe stau si se uita talhari care ma ia in ras ..uite si asta este beata...si tot mai merg si visez..ne salveaza ..clar este apocalipsa s-a intors ..a venit Iisus ..ma cuprind fiori..vai clar este si undeva pe aici Antihristul..unde este sigur daca ma rog imi destainuiste Dumnezeu care este ...ma lupt cu fiara ..o voi face eu sa taca ...ii dau ceva eu sa taca..gasesc ceva la indemana ...etc...
Ingrozitor scenariu cu minti tulburate la vestea ca reincarnarea este posibil...
Oare cati vor vrea sa fie Iisus? ..oare cate vor naste si vor spune am nascut fecioara .. ...Nici macar nu vreau sa ma trezesc Doamne intr-un astfel de cosmar..Doamne da-mi zile sa ma mantui dar nu zile sa vad un astfel de cosmar...
Iarta Doamne umila ta faptura...ca nu stie ce face ...ce colaps poate crea...printr-o simpla imaginatie ...reincarnare..

Last edited by Marilena B; 16.08.2011 at 22:20:51.
Reply With Quote