Subiect: problema mea...
View Single Post
Vechi 17.08.2011, 02:56:53
Sara I's Avatar
Sara I Sara I is offline
Member

Data înregistrării: 17.07.2011
Implicit

Domnule Cezar,

Ca si consilier psi..cunoasteti desigur influenta distorsiunilor cognitive asupra psihismului uman,in cazul tulburarii distimice, de exemplu,si, daca e pe fondul unei fobii sociale, posibil asociata cu o usoara dismorfofobie,stiti ca in sine este un impediment major in solicitarea unui ajutor specializat...

Ca si crestin..stiti desigur ca Mantuitorul..are "obiceiul"...sa nu stinga un fitil.. care fumega...si sa nu rupa o trestie franta...si sa nu izgoneasca afara pe nici unul dintre cei care cauta in mod real fata Lui...si are o "predilectie"...catre cel ce sufera si are inima zdrobita...fie ca sunt eu, fie dumneavoastra, fie sora noastra...si ca..singurul ajutor real, definitiv,autentic..de care poate avea parte o fiinta umana, in dureri duhovnicesti, sau sufletesti...este faptul ca"prin ranile Sale noi suntem vindecati"...

Cat priveste "palavrele" de pe acest forum...e si acesta un mod virtual...dar totusi..un mod in care noi ne putem impartasi...cu experiente de viata..cu invataturi din parinti...cu rugaciuni...Apostolii Domnului, a caror invataturi stau la temelia Bisericii...ne sfatuiesc..sa vorbim intre noi cu psalmi, cu cuvantari duhovnicesti..cu laude la adresa lui Dumnezeu, a bunatatii Sale..a indurarii si ajutorului Sau...de care noi am avut parte in vietile noastre, sa ne impartasim unii altora necazurile, durerile, poverile..si bucuriile..sa ne sustinem, sa ne incurajam reciproc..sa ne zidim impreuna pe credinta noastra cea sfanta....

Sa ma iertati...si Doamne-ajuta