View Single Post
Vechi 17.08.2011, 07:33:13
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
prietene, eu nu am grabesc, in schimb tu esti neatent.In mesajul tau anterior sustii ca omul are voie sa consume carne doar daca acea mancare este binecuvantata de un preot.Eu am zis ca INTREGA CREATIE a fost si este binecuvantata de Dumnezeu.Poti sa ma contrazici ca nu este asa?In schimb ti-am aratat cu versete biblice ca oamenii consumau carne (doar tu ai cerut dovezi).Tu ai zis ca "omul a cerut de la alt om carne...unde vezi tu ca Dumnezeu a intervenit pro sau contra carnii?".Prietene sa nu uitam cine si cui i s-a cerut carne.Isaac si Iacob...patriarhi ai VT, oameni SFINTI.Stii formula vechi testamentara: "Eu sunt Dumnezeul lui Avraam, al lui ISAAC si IACOB".Iti amintesti ca in felul acesta i s-a descoperit Dumnezeu lui Moise pe muntele Sinai.Oare nu stiau ei ca Dumnezeu le interzice consumul de carne? Se intinau ei in felul acesta?Si culmea, Dumnezeu nu s-a suparat pe ei, si nici NU LE-A DAT PESTE MANA atunci cand manacau carne (INTERVENIND CONTRA CARNII).
!
"Iar după ce a îmbătrânit Isaac și au slăbit vederile ochilor săi, a chemat pe Isav, pe fiul său cel mai mare, și i-a zis: "Fiul meu!" Zis-a acela: "Iată-mă!"
Și Isaac a zis: "Iată, eu am îmbătrânit și nu știu ziua morții mele.
Ia-ți dară uneltele tale, tolba și arcul, și ieși la câmp și adu-mi ceva vânat;
Să-mi FACI MANCARE, CUM IMI PLACE MIE, și adu-mi să mănânc, ca să te binecuvânteze sufletul meu până nu mor!" (Geneza 27:1-4)

7."Adu vânat și fă-mi o mâncare să mănânc și să te binecuvântez înaintea Domnului, până a nu muri".

asadar iarasi te grabesti si gresesti in interpretare
acum ai inteles ca nu ma contrazic ?
multa iubire

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul

Si acum sa revenim la Iisus si la consumul de peste.Cred ca stii si tu foarte bine ca Hristos a hranit cu paine si peste 5000 de barbati, afara de femei si copii.Atunci cand Hristos vindeca cate un bolnav sambata. iudeii se revoltau ca Iisus dezlega sambata.Tot la fel, atunci cand ucenicii au cules spice de grau ca sa le manance, iudeii s-au revoltat din nou.Cum se face, ca NU s-au revoltat fariseii, ca Hristos a dat multimii sa manace carne, manare care NU se cuvenea sa o consume, dat fiind faptul ca Iahve a interzis lucrul acesta?Cum se face ca nu au incercat sa arunce cu pietre in el pentru un lucru atat de grav?Doar a "spurcat" cu carne 5000 de barbati, afara de femei si copii!De ce lucrul acesta nu a fost pus intre capatele de acuzare cand Hristos a fost judecat de Sinedriu, ca doar se cautau motive si martori pentru a fi acuzat de ceva? Astept raspunsul tau! Multa iubire!
iara faci confuzii /ADU VERSETELE SA LE DISCUTAM SI PE ALEA ... sa iti arat si acolo ca nu sunt pestii de care vorbesti tu [ si o voi face pas cu pas , asa cum am facut pina acum ca sa intelegi
fariseii nu aveau cum sa se revolte DIN MOMENT CE EI O CONSUMAU SI si nici nu puteau sa se ia de o minune CU PESTII(NU ORICE CARNE) pe care ei nu o puteau face , si sa isi dea cu parerea .... asadar ei se revoltau pentru lucruri pe care le faceau ei degeaba si in ochii lumii ....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 17.08.2011 at 07:36:50.
Reply With Quote