View Single Post
Vechi 17.08.2011, 09:11:30
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Nu insinuez nimic, dar ca și ea, când ajungi la fundul argumentelor ce ție ți se par logice, apelezi la jigniri, fiindu-vă în egală măsură străin principiul "atacă ideea, nu persoana".
Cât mai poți dumneata minți despre mine, mă mir că nu te doare limba... păi cum te-am jignit stimabile? Că te-am făcut ciocoiaș? Păi ia uite cum m-ai făcut dumneta... eretic, stilist, satanist, mincinos, și conaș și „felicitat”... deci după o tonă de lături pe care mi le-ai pus în cârcă, pentru că deși ți-am explicat pe îndelete la fiecare nelămurire evitând să observ ironiile și minciunile și răutățile domniei tale acum o dai iar la întors afirmând cum îți stă în caracter, fără să aduci argumente și probe că eu apelez la jigniri și că argumentele aduse sunt doar pentru mine logice, deci nu sunt logice? Păi nu ți se pare că ești cam nerușinat mințind la nesfârșit?

Uite te iert și de data asta, că mă acuzi pe mine de faptele pe care le faci dumneata... ca să te scoți că cică eu aș avea obiceiul ăsta și tu te-ai luat după mine... dar știi că nu e așa... și te rog nu mă fă să-ți aduc postările... ci recunoaște mai bine că scrâșnirea dinților nu ține de argument favorabil nici ție și nici altora...

Deci te iert și mă fac iar că nu văd cât de viceversatil poți fi când ții la nesfârșit ca orbul de par... de frică, căci ți-e frică, din păcate, ca să crezi pe Adevărul... deși ți-am dăruit de sus, de la Domnul, milioane de sărutăti fierbinți pe frunte... dar nu le vrei, ci văd că ție-ți place mai mult să te pupe scroafa pe năsucul ridicat în fumul de cauciuc sintetic.

Last edited by vsovivi; 17.08.2011 at 09:13:50.
Reply With Quote