View Single Post
Vechi 17.08.2011, 14:22:07
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de misteria Vezi mesajul
Nu importa ce balacareli fac unii care prin atacurile repetate nu fac decat sa se descrie pe sine...De fapt tOT ce reusesc sa afiseze este propriul lr URAT...din invidie si alte sentimente deloc crestinesti....Sunt "polite" vechi, iar ura, rautatea si tradarea detin supramatia demult si in acest loc(nu mereu)...Eu sunt impacata pt Dumnezeu cunoaste adevarul, impreuna cu adevaratii prieteni(valabila pt fiecare din noi)...Si nu am dc sa ma simt vreodata prost la murdaria unora/altora, pt prin manifestarile lor ei singuri se consacra micimii ce ii caracterizeaza...Eu ma voi tine departe de acum de tot secul mintilor unora/altora si pot recunoaste ca mai gresesc si eu, dar IUDA nu sunt si nu voi fi niciodata..
Stimata doamna, vad, dupa semnatura si alte topicuri ca sunteti un suflet de artist. Faceti bine ca iesiti din...chestia asta, nici macar cloaca nu ii zic, cloaca e organul excretor la pasari si reptile (sunt biolog de formatie)... Si da, cine ataca PERSOANA, nu ideea/conceptul, e...non-sentient, ca sa ma exprim inutil de elegant. =))