View Single Post
Vechi 18.08.2011, 01:44:55
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Ioanna, ma bucur ca tu ai inteles, tu esti dintre cei cu cunostinte temeinice. Userul cu pricina dimpotriva, cand i-am spus ca Iisus ii este Mire m-a acuzat ca l-as face pe Iisus gay. Reciteste-i postarile. Si in aceeasi directie am interpretat si intrebarea unui alt user daca Iisus ar fi femeie. Ei nu au inteles ca Iisus este Mire ca si Dumnezeu nu cu si barbat. Si repet, nu-i vina lor ci asa sunt invatati in BO chiar daca tu stii ca nu-i asa. Si nu vorbesc aiurea, ci tocmai ca sunt destui din cler si mediu monahal, nu numai laici care zic ca doar barbatul poate fi preot pentru ca il intruchipeaza pe Mirele Hristos care este barbat. Ori tocmai ca nu-i barbat in calitate de Mire, ca daca ar fi, atunci ar putea fi Mirele doar jumatatii femeiesti a bisericii asa cum a dedus si userul cu pricina. Ca atare invatatura gresita pleaca din sanul BO. Si asta este paradoxul BO care ma intristeaza de fapt, ca in teorie are invatatura buna, in practica insa are una total opusa. De aceea si discutiile interminabile pe toate temele.
Iar crima tot de userul cu pricina este sustinuta, cand i-am spus ca "nu ucide" este in continuare in vigoare ma lua peste picior, ba chiar propunea sa ma snopeasca in bataie ca sa vada daca imi mentin afirmatiile cu iubirea aproapelui.
1o Fericiți cei prigoniți pentru dreptate, că a lor este împărăția cerurilor
11.Fericiți veți fi voi când vă vor ocărî și vă vor prigoni și vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, mințind din pricina Mea. 12.Bucurați-vă și vă veseliți, că plata voastră multă este în ceruri, că așa au prigonit pe proorocii cei dinainte de voi
..multa iubire

Last edited by the_Listener; 18.08.2011 at 01:49:45.