View Single Post
Vechi 18.08.2011, 08:50:59
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Deocamdata este singurul ORTODOX care nu s-a suparat pe nimeni idiferent ce "complimente" a primit. Si asta spune FOARTE MULTE!
De ce să se supere? El nu a fost jignit de nimeni. A fost invitat adeseori la calm, dar crezi că ai cu cine? Uită-te ce argumente aberante folosește numai de dragul de a contrazice în doru' lelii. Probabil și vârsta, îl pot înțelege, dar nu-i pot scuza nesimțirea. Eu nu-mi amintesc să fi fost făcut prost, tâmpit și alte apelative pe care el le adresează tuturor. Unde mai pui atitudinea bădărană pe care o afișează față de oricine? Cred că pe drept cuvânt a fost invitat să nu mai facă pe mojicul. Dar asta e, e fudul, ce poți să-i faci...

P.S. Melissa, citește-i postările și mai vezi cum știe el să vorbească unei femei. Îndrăznește și el din spatele monitorului, probabil, în viața reală, de abia salută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote