View Single Post
Vechi 18.08.2011, 09:19:46
misteria
Guest

Implicit on topic

Nu stiu daca undeva in scripturi se afirma ca omul a fost alcatuit vegetarian, eu imi amintesc ca undeva se infatiseaza omului din toate cele ce are voie sa consume! Insa, din punctul meu de vedere, vegetarianismul are rolul lui si este benefic! Am experimentat asta pe pielea mea..e drept mi-am pierdut poponetul bine asezat in nadragi , dar nu mai sunt atat de sensibila la boli, nu mai fac alergii(decat la prostii), ma misc mult mai bine , ba indraznesc sa afirm ca parca am inceput sa zbor(ceea ce nu inseamna ca realmente uneori nu sunt aeriana ca deh, femeie sunt si om)...Acum serios vorbind, cineva imi propusese odinioara un exercitiu...Sa multumesc fiecarei legume introdusa in supa , pt a aparut, s-a lasat culeasa , sa multumesc pt ma va hrani alimentandu-ma cu tot ce este necesar organismului, apoi sa binecuvantez supica...Rezultatul? A avut un gust absolut mai bun ca atunci cand le tranteam de-a valma in cratita...In plus , carnea...consumul ei , duce la o anume "ucidere" ...a unei fiinte adusa lumii acesteia...Dar asta e o alta poveste....Pledez pt regimul vegetarian, sugerandu-va sa il experimentati !
Reply With Quote