Dacă mai scrii Iisus cu i mic, nu-ți mai răspund.
Citat:
În prealabil postat de the_Listener
unde scrie in biblie de lactale si oua ... adu versetele ,,,,si iisus a mincat CARNE , LAPTE , OUA SI BRINZA ?haide ca pina acum mi/l aduceati pe El ca exemplu ...
|
Ți le-am dat o dată, dar le-ai sucit în stilul propriu. Încă o dată, mai mult pentru cei care nu știu textul:
Luca 11
11. Și care tată dintre voi, dacă îi va cere fiul
pâine, oare, îi va da
piatră? Sau dacă îi va cere
pește, oare îi va da, în loc de pește,
șarpe?
12. Sau dacă-i va cere un
ou, îi va da
scorpie?
13. Deci dacă voi, răi fiind, știți să dați fiilor voștri
daruri bune, cu cât mai mult Tatăl vostru Cel din ceruri va da Duh Sfânt celor care îl cer de la El!
Legendă:
Cele bune sînt cu negru îngroșat.
Cele rele sînt cu roșu îngroșat.
Întrebare de 1000 de puncte: dacă în Biblie nu scrie că Iisus a mîncat ouă, să zicem, asta înseamnă că nu a mîncat? Ai găsit tu detalii despre viața Lui pe pămînt în Noul Testament, afară de cîteva episoade la naștere, la 12 ani și în ultimii trei ani jumate de viață terestră?
Citat:
În prealabil postat de the_Listener
si tu esti clarvazator ? si tu ai vedenii cu mine ?  
daca discutam ceva COMBATE/MA CU ARGUMente LA TEMA RESPECTIVA nu cu vrajeli cum a r trebui sau nu sa fiu eu .... pe mine nu ma intereseaza cu esti tu .... aste numai Dumnezeu stie .... INFORMATIA ramine ....
multa iubire
|
Domnule, eu m-am simțit dator să te atenționez deoarece greșești exprimîndu-te agresiv și ironic la modul constant. Dacă eu văd că persiști în păcat și nu-ți spun, păcatul tău devine și al meu. Tu ești frate cu mine dacă susții că ești creștin ortodox, deci cu atît mai mult este responsabilitatea mea ca să te mustru nițel.
Fără supărare,
Doamne ajută!